Srdcový král
Anotace: Možná má význam jenom pro mě...
Karta s ohořelým okrajem
Leží blízko flašky od laciného vína,
Ten, kdo z ní napil se,
Si teď šťastně zpívá.
Fajn nápad v ní utopit,
Všechny své strasti
Na rány po slovech
Nejsou Žel masti.
Kdo svůj žal utopil
V laciném pití,
Lehce se usmívá
Nad podstatou bytí.
Z karty s ohořelým okrajem
Se na toho, kdo se smál,
Ztrápeně dívá
Srdcový král…
Komentáře (0)