Kalich smrti
Napiji se z kalichu smrti
jedním douškem tak ukončím svůj bez bezcenný život
Napiji se z kalichu smrti
jed se mi pomalu dostává do těla
Napiji se z kalichu smrti
zrychluje se mi tep a srdce mi buší jako o závod
Napiji se z kalichu smrti
začínám se vážně bát
Napiji se z kalichu smrti
oči se mi klíží a já zahlédnu světlo na konci tunelu
Napiji se z kalichu smrti
stačím ještě říci sbohem a mé tělo klesne do hlubokého spánku ze kterého se už nikdy neprobudím
Komentáře (1)
Komentujících (1)