Na mne zas dýchne pokoj zvláštní,
jak vyrovnaná hladina
bez pláče, smíchu, bez všech vášní,
jen vědomí, že začíná
s každým koncem zas něco jiné
a úcta tělo objímá,
úcta před vším, co teď nevíme,
co jen pocit napovídá...
Překrásně napsaná...
24.09.2006 14:00:00 | Cecilka
poklona, potlesk...nebo tak něco...
23.09.2006 22:32:00 | Trdlo