No, dokonalá není...to teda zase Levandulka jasně nevidí :-))) ale roztomilá je :-)
24.09.2006 10:09:00 | no
Jeden brouček pro druhého
tvoří mnohdy oporu,
některý je hodně malý,
jiný hledí nahoru...
Vedle sebe jim to sekne,
ladí k sobě víc než dost,
tlustý, tenký, bříško pěkné,
tenhle taky nevyrost...
Vedle sebeš jim to sluší
a když se dají do zpěvu,
potěší tvou křehkou duši...
poslouchej... tu nádheru...
:o)
24.09.2006 09:45:00 | Cecilka
Tyto básničky zbožňuji.Taky jsem hodně pro své děti a nyní i vnoučky napsala.
Tvoje se mi líbí víc.Asi se vracím jak se říká do dětských let.
24.09.2006 08:09:00 | s.e.n
Tuhle si moc nepamatuji... avšak jako všechny Tvé pro děti - je prostě protekční - dokonalá - za sto! :-)
24.09.2006 01:36:00 | Levandule