Vyznání
Anotace: ... pro vás děvčata:-))... trocha naivní poezie....:-)
Kdybych mezi tisíci měl
Charitkami, in persona
hledat náruč tvou a paže
luhu spící, louko vonná
neváhal bych zas' a znova
Menádo má, Moiro snová
ta dvě slova - Zbožňuji tě!
vykřičet či šeptat skrytě
ústa k ústům, v úběl čela
Dryádo! Madono skvělá!
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (1)