Přesýpací hodiny
Anotace: ...taky drobátko starší
Tak, jak přesýpací hodiny
v stínu roků leží,
stejně naše společné chvilinky
rychlím krokem běží.
Ty přesýpací hodiny
v prachu, na poličce stárnou.
My ve vřelém kruhu rodiny,
nemáme starost žádnou.
Přesýpací hodiny, čas stále dobře měří,
písek se sype, ten čas tak rychle běží
a s ním i naše společné chvilky
už zbývá nám čas jen pro vzpomínky.
Komentáře (0)