Anotace: ..myslím si, že ten konec nemůže pochopit každý
Kdopak je Terry, ze to chape??:-)))JSem rada Peti, ¨ze to muzu znat co to je to mit rad, od pritele nejvetsiho ktery je tu pro vsechny...jsem bliizko?:)
12.01.2007 21:23:00 | Luciasek
zvláštní básnička.. s tim koncem máš pravdu, já ho chápu..ale mnoho lidí kolem mě, ne.. možná ani nechtějí..
24.09.2006 15:06:00 | Terry