Příběhy
Smutek,
že nedobudeš nedosažitelné
touha
po vzdáleném
a svíravý pocit úzkosti,
že ti cosi nenávratně uniká.
Štěstí,
co sladce chutná životem
a polibky
v žilách ti proudí slastné mrazení
a čekáš zas,
zklamání ti rozmazává rysy
a duše pláče,
je to krátký, zoufalý pláč
nad něčím nenaplněným,
jak přišel, tak odchází,
odsunuješ myšlenky o touze
a upíráš oči do budoucna,
to, co tě čeká
současné prázdno vyváží.
Komentáře (1)
Komentujících (1)