kéž by měl déšť tu sílu
pročistit, ozón vytvořit,
a lidem "světlo z nebe"
v té bouři k nohám položit...
:o)
09.10.2006 21:35:00 | Cecilka
kéž by měl déšť tu sílu
smýt všechny bolesti a trápení
ať bouře skrytá v kráse blesku
je toho věčné znamení...
25.09.2006 16:20:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd