Hostina
Hostina
klacky a dřevo
oheň a sirka
křupavá pečeně
krůtího pírka
slny už tečou
oheň už sičí
prase řve,kvičí
už ho sem vlečou
sklenice sádla
a škvarky
kopýtka, prasečí ocásek
výborné párky
Plameny šlehají,
johanka křičí
oheň ji ničí
svléká ji potají
svléká jí kůži
svléká jí šaty
dusí už sliny
mnich boubelatý.
Pach krůty
pach prasete
pach lidského masa,
veselý se chasa.
Komentáře (2)
Komentujících (2)