Anotace: ..
A jéje, kouzelník...
magie a čar znalý...
je vidět, nevyznáš se
v uměním ježibabím...
z kopřiv si uvař čaj
na krve pročištění...
a bejlí... :o)
budeš muset
asi přijít na školení...
;o))
27.10.2006 20:19:00 | Cecilka
touha
skrytá
v alkoholu
zanechá
vždy
spousty
bolu
v dívčím
srdci
které
by tě
milovalo
až umřeš
opilý
26.09.2006 16:05:00 | Jats
je ze života? ale sedí, pěkná.
můžeš dál číst má dílka, jsou na adrese: http://ni.va.sblog.cz/
...zvu Tě na pravidelnou návštevu
to neznamená, že už tu nebudu...
pojď, posedíme u slovíček
budu v nich ukrytá,
jestli na čtení Ti zbude aspoň minuta
26.09.2006 11:54:00 | ni.va
ty neřáde ;o) jeden, opovaž se propadnout alkoholu!!!
co bych pak měla dělat já??? nebo chceš, abych za tebou chodila na návštěvu do léčebny? :o)
ale je to moc pěkně napsané, tak za to posílám pochvalu
25.09.2006 16:22:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd