My jsme ....nic
Dva spěchající stíny
se potkávají, tváří v tvář,
nudné procedůry přicházejí,
každý den, tak nedělej, že to nečekáš.
Stovky možných triků
jak lze pravdu zastřít
a tisíc úsměvů
skrze ně můžeš lhát.
Nekonečný proud nápadů a víry
je to nepořádek
nikdo nemyslí a nikdo necítí
zábava pro svobodné,
mraky se smějí
a my jsme nic
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)