NETOPÝR
Anotace: ona je to spíše písěň...
Jednou v noci jsem se zeptal netopýra
Co je touha, co je touha ?
A on mi sed na rameno, do ucha písk mi
Křídla pouhá, křídla pouhá
Touha křídla mít, lítat si po nebi,
V oblacích…
Prosil jsem ho netopýre, půjč mi křídla
Vrátím Ti je, hned je vrátím
S důvěrou je odepnul a podal mi je
A já jsem ulít a já se ztratil
Teď mám je já, já je mám, já je mám,
Letím sám…
Z netopýra zbyla jenom myška malá
Běhá po svých, okradená
Hodně malých myší běhá takhle světem
Mstí se lidem, že už křídla nemaj
A tak po sýpkách, po polích křídla svá
Hledají…
Komentáře (0)