Cizí zkušenosti ? ... k ničemu .. !
.. jen bolest sdílená a prožitá ..
může se stát základním kamenem poznání ..
a poznání ... se většinou nerovná
.... radost ..
04.10.2006 15:49:00 | HarryHH
A někteří i hřejou, víš...
stejně tak jako měkký plyš...
já takových pár dobře znám...
jejich teplo si užívám...
;o))
26.09.2006 08:00:00 | Cecilka