Druhá sloka je překrásná.
celkový dojem - jsem potěšen, že si mohu číst v tak hezkých slovech.
01.10.2006 20:00:00 | černočerný
Moc se mi to líbilo. Ach ty Murphyho zákony. Když
vidíme něco hezkého, máme před tím strach, před vším
máme strach.Hledáme touhu a sníme o ní - taky moc
hezké. Taková je realita. Ale dost už toho umírání.
Líbí se ti sarkasmus, ironie? Využij toho.
JAN KENNETH LISTER
28.09.2006 18:38:00 | jehlaspichlas