La France grande
Anotace: věnováno mé zaslíbené zemi...
Na Francii jsem vysazen,
Galský kohout, zaslíbená zem,
Bagety a sladký džem,
Francie, vysněný sen,
…
Provence a třeba i Paříž,
The best of…nevěříš?,
Chansony znějí ze všech stran,
Tóny harmoniky a varhan,
…
Je t´aime,
Pojď sem,
Chci v tobě žít,
Chci přestat jen snít,
…
V odrazu Seiny,
Je každý stín stejný,
Jen jediný vyčnívá,
Věž Eiffelova,
…
Pyramida ze skla,
Křehká a lesklá,
Čistá jak pudr,
Museum Louvre,
…
Hory a kopce,
Spásají ovce,
Písek bez skvrny,
Bičují vlny,
…
Pod stínem platanů,
Vůně pečených kaštanů,
starobylé nákupy,
vína, sýry, pršuty,
…
Převelebná harmonika,
Starobylá bazilika,
Všudypřítomná pohoda,
No…radost ze života
Komentáře (2)
Komentujících (2)