Pro tajnou láásku 3
Anotace: když musím pryč....
Čas tak dlouhý se mi zdá,
když musít být bez tebe,
ale tak rychle utííká,
když konečně jsme u sebe.
Kéž čas bych mohla zastavit,
a ty krásné chvíle s tebou
prožívat bych chtěla stále
a nikdy je nezapomenout.
Ale čas neuprosný je
a ty si ode mě tak daleko
tak umírá ve mě naděje....
POSPĚŠ SI LÁSKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)