Anotace: ...
Myšlenka bloudí, bloudí, ale nenachází svého cíle.
dokážu uhádnout vše.
18.01.2007 19:40:00 | jehlaspichlas
Že jsi sám se ti jenom zdá...no a tady už vůbec nejsi sám :OD, vcelku dobrý, jen méně násilně rýmuj a nepoužívej ty ohrané rýmy (alespoň ne často) zdá - dá, zebe- tebe atd. Jinak se těším až zas něco napíšeš.
26.09.2006 16:27:00 | Jahudkka