Anotace: Je to spíš forma jak ty pocity ze sebe dostat...
peťulinko! vyrazilas mi dech...tak nějak se cítím už delší dobu...taky to zkouším sbásnit...ale tvoje je moc hezké, jen tak dál:)
niki:)
26.09.2006 21:53:00 | nika
peťulinko! vyrazilas mi dech...tak nějak se cítím už delší dobu...taky to zkouším sbásnit...ale tvoje je moc hezké, jen tak dál:)
niki:)
26.09.2006 21:53:00 | nika