Čti a přemýšlej...
Anotace: Brainstormin´.....
Jsme tak nestálí,
spěchem žízeň hasíme
a to co nás nepálí,
to prostě neřešíme.
Jsme tak nestálí,
mluvíme spolu občasně,
spěch nás vzájemně oddálí,
netvařme se nešťastně.
Jsme tak nestálí,
vždyť i pláč je času ztráta.
A ten kdo s ním zahálí,
zve sobě času kata.
Jsme tak nestálí,
láskou každý nešetříme,
tak rozdávám i já, neboli
"snad se brzy uvidíme."
Komentáře (0)