Beznaděj
Anotace: to je tak..když si člověk myslí že všechno zvládne a bere si toho až moc!
Myslíš že na to stačíš,
ale síla se vytrácí,
že to zvládneš si myslíš,
ale naděj odchází,
nemáš sílu, nemáš naděj,
šíří se ti obzor,
beznaději nepropadej,
dej na sebe pozor!
Komentáře (0)