Ale Marsé, jestli to někdy někdo vydá (o čemž pochybuju) tak máš zdarma klíďo dvě ;-)
27.09.2006 23:54:00 | G.P.
Marsé, prozradím Ti sladké tajemství, G.P. nemusí nikoho hledat, protože sám krásně maluje. Dělá dokonce každý rok tábor pro děti:
www:taborprekvapeni.net
27.09.2006 15:04:00 | Levandule
Ty tvoje básničky pro děti jsou fakt dobrý...to by šlo i tisknout...s obrázkama...moje děti na básničkách vyrostly a byly to ty nejhezčí chvilky u postýlky...no vidíš, ten název ti dám zadarmo:-) Koukej to posbírat, nějakou šikovnou ilustrátorku k tomu a mazej s tím do nakladatelství...Chvilky u postýlky...jednu dostanu zadarmo...se snad dočkám i vnoučat!!!
27.09.2006 14:41:00 | no
Hele, nechceš tyhle pastelky posbírat a vybarvit si svoji Pandořinu skříňku? Možná by jí to prospělo :-)
27.09.2006 08:51:00 | Levandule