Připojení
Anotace: ... moderní doba za c)
Připojení k internetu
láká dědu bábu tetu
už nechtějí žít bez SPAMU
jak na dlani mít reklamu
jiná je jak v televizi
bliká mizí vše nabízí
obrazovkou běhat myší
dá se i když špatně slyší
bez problémů se k ní vracet
značí méně peněz ztrácet
k internetu připojení
život lidský rázem mění
Komentáře (3)
Komentujících (3)