Anotace: ..optimistický pohled..
Realistický básníku - moc se mi líbí tvoje psaní...
Vypovídá to o věcech, které si raději nechceme připouštět - co kdyby to byla pravda....
V obavách čelíme představě,
že nás nepostihne zrada.
12.11.2006 10:41:00 | Dekadence
jee, brrr, to je děsivý, pesimistický, to nee...každej den blíž smrti, jak moc je to pravda...
27.09.2006 17:34:00 | Trdlo