Zdá se, že tvoje oči
hvězdy uviděly...
zdá se, že ohníčky
se pro ně rozhořely...
možná, aby si vzájemně
své světlo předávaly...
ohně a hvězdy...
spolu svítívaly...
Nedostane každý takovýhle dar,
z celého srdce ti ho přeju! :o)
19.10.2006 19:59:00 | Cecilka
Vyloudila na mé tváři příjemně sametový úsměv...krásná :-) hvězdičková :-)
27.09.2006 11:36:00 | ZZuzkAA