Co dál ?
Anotace: no prostě co mám dělat dál???
Je ráno a ty spíš,
na nic víc nemyslíš,
žádné trapení,
vždyť on tě odmění.
Že jÁ težce spím,
jen na tĚ myslÍm,
každý den a noc,
miluji (hrozně) moc.
Tvé oči, úsměv, vlas,
a tvůj milý hlas,
který mi odpoví,
avšak nezodpoví.
Co dál....??
Komentáře (0)