Nechci
Anotace: to je dobrý jak přesně vyjádřit můj pocit...taky zmatený!...
Nechci tě vidět , nechci te znát,
nechci te vnímat, nebudes me srát,
tolik trapení kolik jsi mi dal, mi někdo stokrát nahrazoval a nahrazuje dál!
Avšak miluji tě to mi věř, nemysli nad tím , nic neřeš,
nikdy nepřestanu, to si piš, tak a teď už to víš,
proto nechci tě ztratit, chci tě znát!
Budem kamarádi napořád?
Komentáře (0)