Fantasie
Fantasie
A když zavřeš oči, uvidíš
svět, svět a světlo...
a když zavřeš oči, vzlétneš
v oblohu, vstříc slunci...
a když zavřeš oči, uslyšíš
uslyšíš krásný zvuk ticha...
a když otevřeš oči...
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)