Sám
Anotace: Samota je sžíravá.Pláču
Sám sedím
koulí se slzy
pláču.
Proč jsem sám?
Co tu dělám?
Hlavou k pomníku
salva a hymna
až my budem umírat
budou na nás vzpomínat
zima a chlad
hladová rakev
Je mi zima.
Polibky
pohlazení
rozkošná děvka
klín
rúže a černá stuha.
Je mi zima.
Komentáře (1)
Komentujících (1)