Anotace: Jednoduchá verze na zbojnické téma
Krásná báseň. stručná, leč výstižná. jo a tu báseň jsem nepsala já, na kterou se ptáš. mám jich dost, ale tuto neznám. Nepotkal jsi někdy báseň Petroblíženkyně? četla jsem ji, nedočetla a chci to napravit... sic už je to dýl.
03.10.2006 07:53:00 | Inies