Srdce v marinádě
Anotace: Cosi mi to stále říká, tak jsem to dal zpátky ...
...
Rozevláté vlasy
a oči plné slz
Semknuté ruce hlazeny duší
vonící lípy v květu
Kořeny propleteny
nohama pevně semknutýma
A sucho v krku
až do bolesti
Svítání proplouvá nocí
která nikdy neskončí
Sám ve všem
poznávám se a přec
zabíjí mne
co již jsem opustil
Stávám se bumerangem
který nikdo nehodil
Tajemné kruhy v obilí
roztáčí mne v ose
nikdy nepoznané
A srdce v marinádě z lásky
čeká na svůj den
roztoužením
Zahřívám se dechem
prokřehlých vzpomínek
.. .. na lásku
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernardetta
Komentáře (2)
Komentujících (2)