Proměny vábení
Anotace: Jsme tady jen na skok, ale děláme, jako by nám na tom opravdu záleželo - jako bychom tu měli být na vždy ...:)
...
Pramínky bez chutě
rozmotáváním
v uzlu zacuchány
Vzpomínky utaženy
lanem zapomění
dokonalých forem
Zrůdné infekce
obnošených stvůr
starých kravat
Krajty udušené
sebestiskem
sebebolů pulsních
Jen mistrná gesta
zraněných hran
zahoblovaných
A ruce vonící chlórem
by zakryl pach
kůže bezdušné
Komentáře (2)
Komentujících (2)