Sesbíraná touha
...
Proč jen vyčkává
bez pláště
když krátí se den
a slz bez konce
neubývá
Tak lehce
zasněná
v přítmí
ultra kyselá
s příchutí
neznámou
Vlhce zvlněná
s pihami na jazyku
před spaním
okrádá se
svými dotyky
Obrysy těl
snímavě září
jejími prsty
když váhavě
hladí
svůj obzor
Komentáře (1)
Komentujících (1)