Anotace: Taky jeden návrat ...no nějak mě ty kočky přitahují ...:)
...
Toulavá kočka se vyzná
jak užít si světlo a stín
když slunce praží na zápraží
a sklápí hlavu
bandě kopretin
Má na tisíce jmen
od vyplašených ptáků
co nedají ji spát
a posírají zem
všem drápkům na oplátku
A pak všechny Ty věci
co svedly je k sobě
vyšumí nocí
temnou jak nugát
z knoflíků stříbrných hvězd