..sváteční prohřešky..
Anotace: ..někdy je to nejspíš potřeba..:o))
Celý den se povaluju v peřinách
relaxační chvilky jsou mi blízký..
zlenivělý syndrom na mě asi sáh´
..kéž by ještě někdo osmah´řízky..
celý den se válím s pusou dokořán
odpočinek ten si nechám líbit..
kéž by ještě nablízku byl domu pán
pak by volno postrádalo chyby..
celý den se protahuju lenivá
hýčkám tělo aby předlo slastí..
mlsota a touha na sex hrozivá
jediným jsou záporem či pastí..
Komentáře (5)
Komentujících (5)