Samota, samota a samota .... nepodléhat, neuzavírat se sám do sebe, najít radost i v maličkosti ... někdy i prkotina rozzáří celý den a kdyby to měla být jen vteřinka ... aj ta má nesmínou váhu ... však víme, co jedna jediná vteřina dokáže.
07.12.2006 21:38:00 | NikitaNikaT.
Přesně tak Přemku, neudělej žádnou blbost! Jinak báseň velmi pěkně napsaná!
29.09.2006 12:39:00 | Jajja