Ahoj. Můžu Ti jen napsat pravdu - tvůj konec se blíží...asi jako každému, nikdy nevíš kdy a pak až to jednou přijde a jestli budeš moci ještě přemýšlet Ti bude líto, že ses jen škaredila, možná proto se na Tebe nikdo neusměje, začni sama u sebe.Je fakt, že je plno nespravedlností, život není vůbec fér,ale už jen proto si vážím dobrých přátel, rodičů všech co mám ráda a oni mě.Já vím, že to budeš brát jako mentorování,ale je to pravda... od té doby co se dokážu smát sama sobě a usmívat na ostatní mám lepší život. K tý říkačce o škole...já vím jak to prudí, také mě naučili spoustu nesmyslů a jen část užitečných věcí, ale jak píšeš - matura a můžeš jít makat a to je někdy větší nuda :OD. Tak ahoj a fajn víkend.
29.09.2006 16:26:00 | Jahudkka