Škola
Sedím ve škole,
hlavu mám na stole.
Učení je mi cizí,
Znalosti z mozku rychle mi mizí.
V zadní lavici sedím,
do blba při tom hledím.
Profesor na mě nevidí,
neb za katedrou stále sedí.
Se svou autoritou ať jde k čertu,
to dím vážně, nikoli v žertu.
K čemu mi bude sinus,
mě stačí znát plus a minus.
Nechci se už v škole nudit,
ještě maturu však musím zplodit.
Dost zbytečností jsem se tu naučila,
už abych to za sebou všechno měla.
Komentáře (0)