Odešel jsi...
Anotace: tahle básenka je pro mého miláčka, domácího mazlíčka co o nás navěky odešel. I když máme nového. Nemohu na něj zapomenout. Nikdy nebudu Gáju mesáju milovat tolik jako Benyho....
Odešel jsi a nechal mě tady,
myslím jen na tebe a nevím si rady.
Kdo jen bude mě vítat,
když přijdu domů?
Kdo teď na tvář bude mě líbat,
a koho zeptám se na radu?
Kdo bude ležet po mém boku,
když bude mi smutno.
Byl jsi u mě tolik roků,
a teď je tu prázdno.
NAVŽDY JSI ODEŠEL!!!
Komentáře (0)