NAvždy sama?
Jednou všechno skončí,
a tobě dojde kde dělal jsi chyby.
Najednou zjistíš, že krátký vztah nestačí,
chceš vrátit všechny sliby.
Už je ale pozdě něco napravit,
můžeš snad jen slzy stírat.
Chceš čas zastavit.
A začínáš se bát ,
bát, že budeš už jen sám.
Že na světě nemáš místo,
tak přesně ten pocit mám.
Že do smrti budu sama,
že nikdo neřekne mi zlato.
Komentáře (0)