tohle je krásný, hurá, jsem živej, to je nádhera...každej by se měl radovat už jen z toho, že žije, pak by bylo na světě hezčejc...
30.09.2006 18:19:00 | Trdlo
No hlavně, že si to někdo vůbec uvědomí, že žije...plno lidí je jak chodící mrtvola plná nářků.Líbí...
30.09.2006 12:19:00 | Jahudkka