Matička smrt...
Je tu všude a dostane vás!
O kom to mluvím? Přeci matička smrt!
Brousí si kosu – ano na nás.
Bůh nás v seznamu škrt.
Jestli ne teď, přijde později.
Nemůže hned ty miliardy lidí obejít.
Ti co jsou stále tu, chovají naději,
že zapomene a nenechá je jít.
„Vezmu jednu, vezmu druhou,
duše se mi z nebe řítí.
Ty převelice těžké jsou.
Chcete peklo nám zavařiti?!“
Jeden hřích je jedna tuna.
Obláček se pod nohama protrhne.
sv. Petr od Brány mává, Bůh tě zavrhne.
Komentáře (0)