Na laně
Anotace: ..ještě stoupám, nebo už je to pád....
Obdivovaná
Nekonečný potlesk
V lesklém trikotu
Pár metrů nad zemí
Usměvavá
Zahalená tajemstvím
K hvězdám blíž
I bez křídel svobodná
Vyděšená
Temný sál
V mokrých řasách
Na laně bez záchrany
Roztřesená
Bosá chodidla
S oteklými kotníky
A bez křídel padám
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (6)
Komentujících (6)