Tak si ji čtu znovu, o 4 roky později a stále mě nepřestává dojímat! Je moje nejoblíbenější na celém literu! Je tak krásná, že se mi chce brečet! Vážně, je to úžasný!
18.06.2010 19:04:00 | Niké
Tohle se mi moc líbí, myšlenkové, citové ... pohladilo to. Děkuji za komentář.
05.10.2006 20:02:00 | NikitaNikaT.