... sdělení ... tam je ...
ale dešifrovat není snadné ..
napovíš? .. podlehlo tělo ... nebo zdravý rozum ?
04.10.2006 17:46:00 | HarryHH
zajímavé, už jsem četla od tebe lepší, asi experimentuješ, dobrý začátek ale ty konce-lo,no...
ále to mělo takovou zajímavou houpavost, nově naléhavě sdělení co ti v hlavě zní jako hit z rádia a nemůžeš se ho zbavit, ta myšlenka na něho?
01.10.2006 19:50:00 | Jarky