vzkaz pro tebe
Anotace: nedokáži ji přesně identifikovat:), můj pocit když jsem se zamyslela nad jistým člověkem...
Tajně se dívám do neznáma.
Tajně přeskakuji propast mezi náma.
Otevřeně oblékám si skeptický plášť.
Otevřeně kamarádím s babiznou jménem Zášť.
To kůli tobě, kůli tvému hlasu,
co na mě křičí z povzdálí.
Kůli ostudnému pásu,
do kterého mě tvůj posměch zahalí.
Komentáře (0)