Anotace: nO, měla být vtipná, moc vtipu tam nepozoruji a místy je i celkem morbidní a vzniklal na základě návštěvy veterán rally, což byla super akce.
Sbírka: Krajíc života
ahoky souhlasím já jsem díky této knížce začala psát byla pro mne velkou inspirací a něčím na co nezapomenu........................je dokonalá..... myslím si že jack london musel něco takového zažít nebo alespoň slyšet protože když to srovnám s ostatními jeho díly je to úplně něco jiného.................... něco zvláštní ho...
10.10.2006 18:41:00 | Markéta G.
Csss my máme 650 chopra Hondu - rudou vosu :ODDD no je to skoro člen rodiny...tak tě chápu a moc :O). Náhodou by to bylo docela dost vtipné, jen trošku to vycucnout - vybrat to nejlepší. Jo a máš tam strahy místo strachy. Fakt pokračuj, můžeš psát fakt vtipně a toho je tady málo...jsme všichni nějací citlivý melancholici :OD.
02.10.2006 14:35:00 | Jahudkka