Anotace: To jsem měla krásný sobotní podvečer a dvě dcerunky mých přátel chytaly ryby...
Tahle mi voní domovem...
hádej... proč asi?
Že by to bylo
prostě od krásy??
:o)
05.10.2006 15:08:00 | Cecilka
Mezi lekníny a rybkami si tak plout
a klidně je jako návnada lákat,
z radosti rukama nohama cákat,
jen tak, že je na světě prima.
To je přece radost a ne dřina.
05.10.2006 12:21:00 | risik
...jsem se narodil 5m od rybníka ...
...a žadnou rybářku jsem nikdy neviděl ...
...asi budu závidět :) ...
03.10.2006 07:16:00 | WhiteSkull
Kousek sebe nabízím
- jako čtenáře -
a s údivem pozoruji
Tvé krásné rybáře :-)
02.10.2006 18:41:00 | Levandule