Je to dost umění, zeptat se, co tě trápí.
Dříve bych zasyčel a vytahoval drápy.
Ne vždy a každému všechno se zadaří,
však láska trápení na hlavu porazí.
Tohle už vím - díky vám dvěma...
05.10.2006 12:34:00 | Mourek
Trápení...
je velké umění do tváře mu říct:
"Klidně si ubližuj, já tě mám ráda..."
třeba se zarazí, vrátí ti klid,
mlha se zvedne a prozáří rána...
:o)
04.10.2006 20:58:00 | Cecilka
povzbudivá do melancholizujícího stavu:)
02.10.2006 21:20:00 | Trdlo