Životní sázka
Když Smrt na život náš sáhne,
již pozdě bude na otázky.
Až život náš zhasne,
určí se výhra ze vsazené sázky,
jenž uzavřel Bůh s Ďáblem,
jaký že život to tu budeme žít,
zda činy svými rozjasníme Zem,
či pomůžeme ji do základu shnít.
Tak kdo z nich sázku na Vás vyhraje?
Komentáře (0)